aal.al - URL Shortener

Aliase te Specjalizuara

Nese te duhet nje Alias sipas deshires shkruaje me posht.

Skadimi i Linkut

Vendosni një datë skadimi për të çaktivizuar URL-në pas kësaj date.

Mbrojtur me Password

Duke shtuar një fjalëkalim, ju mund të kufizoni qasjen.

Përshkrimi

Kjo mund të përdoret për të identifikuar URL-të në llogarinë tuaj.


Geotargeting Shto më shumë lokacione

Nëse keni faqe të ndryshme për vende të ndryshme atëherë është e mundur që të përcjellim përdoruesit në atë faqe duke përdorur të njëjtin URL. Thjesht zgjidhni vendin dhe futni URL-në.


Targetimi i pajisjes Shto pajisje të tjera

Nëse keni faqe të ndryshme për pajisje të ndryshme (të tilla si celulari, tableta etj.), Atëherë është e mundur që të përcjellim përdoruesit në atë faqe duke përdorur të njëjtin URL të shkurtër. Thjesht zgjidhni pajisjen dhe futni URL-në.

Një link i shkurtër, mundësi të pafundme.

Një link i shkurtër është një mjet i fuqishëm marketingu kur e përdorni me kujdes. Kjo nuk është vetëm një lidhje, por një medium midis klientit tuaj dhe destinacionit të tyre. Një lidhje e shkurtër ju lejon të mbledhni aq shumë të dhëna për klientët tuaj dhe sjelljet e tyre.

TARGET

Targeton klientët tuaj për të rritur shtrirjen tënde dhe për t'i ridrejtuar ato në një faqe relevante. Shto një piksel për të rimarrë ato në fushatën e reklamave të medias sociale për t'i kapur ato.

OPTIMIZO

Share your links to your network and measure data to optimize your marketing campaign's performance. Reach an audience that fits your needs.

Rrit Shitjen Perfekt për shitje & marketing

Kuptimi i përdoruesve dhe klientëve tuaj do t'ju ndihmojë të rritni konvertimin tuaj. Sistemi ynë ju lejon të përcillni gjithçka. Nëse kjo është sasia e klikimeve, vendi ose referuesi, të dhënat janë atje për ju që ta analizoni atë.

Krijo një Llogari Falas

Fillo Falas , përmirsohu më vonë , nuk duhet kredit kartelë.

Targeto vetëm njerzit e interesuar. Mjete të fuqishme që vërtetë punojnë.

Produkti ynë lejon që përdoruesit tuaj të kuptojnë më mirë sjelljen e tyre dhe t'u japin atyre një përvojë më të mirë të përgjithshme përmes ri-synimeve të mençura të zgjuara. Ne ju ofrojmë shumë mjete të fuqishme për t'i arritur ato më mirë.


Mjete të fuqishme që vërtetë punojnë.

Kontrolli i Linqeve

Kontrolli i Privacisë.

Menagjmenti i Linqeve

Kryefaqe e Fuqishme

Karakteristika PREMIUM

Statistikat

Kontrolli për secilën dhe gjithçka. Kontroll i plotë në lnqet tuaja

Me anëtarësimin tonë premium, do të keni kontroll të plotë në lidhjet tuaja. Kjo do të thotë që ju mund të ndryshoni destinacionin në çdo kohë që dëshironi. Shtoni, ndryshoni ose hiqni çdo filtër, në çdo kohë.

Synimi i klientëve tuaj

Targeto Klientë

Cakton përdoruesit tuaj në bazë të vendndodhjes dhe pajisjes së tyre dhe i përcjell ato në faqe të specializuara për të rritur konvertimin tuaj.

Faqe e Personalizuar

Krijoni një webfaqe të personalizuar për të promovuar produktin ose shërbimin tuaj në ballë dhe të angazhoni përdoruesin në fushatën tuaj të marketingut.

Maskimet

Përdorni mjetet tona mbulesë për të shfaqur njoftime modeste në faqen e internetit të synuar. Një mënyrë e përsosur për të dërguar një mesazh tek klientët tuaj ose për të drejtuar një fushatë promovuese.


Ndjekja e ngjarjeve

Shto pikën tënde të porositur nga ofruesit si Facebook dhe gjurmët e ngjarjeve kur ato po ndodhin.

Aliases Premium

Si një anëtarësim premium, ju do të jeni në gjendje të zgjidhni një alias premium për lidhjet tuaja nga lista jonë e emërtimeve të rezervuara.

Robust API

Përdorni API-n tonë të fuqishëm për të ndërtuar aplikacione me porosi ose për të zgjeruar aplikacionin tuaj me mjetet tona të fuqishme.

Filloni Falas !

Filloni tani fushatën tuaj të marketingut dhe arrini klientët tuaj në mënyrë efikase.

Regjistro tani