Zgjidhni planin tuaj premium


Për muaj
Për vit

Nëse paguaj çdo vit, a kam zbritje?

Definitely! If you choose to pay yearly, not only will you make great use of premium features but also you will get a discount of up to 58%.

A mund ta përmirësoj llogarinë time në çdo kohë?

Po! Ju mund të filloni me paketën tonë të lirë dhe të përmirësoni në çdo kohë për të shijuar tiparet premium.

Si do të tarifohem ?

Ju do të kujtoheni që të rinisni anëtarësimin tuaj 7 ditë para mbarimit tuaj.

Si funksionon rimbursimi?

Me kërkesë, ne do të lëshojmë një rimbursim në momentin e kërkesës për të gjitha periudhat e ardhshme. Ju vetëm duhet të na kontaktoni dhe ne do të marrim çdo gjë.

Falas

Falas
 • Tipare Fillestare
 • Redirektim Fillestar
 • 20 URL lejohen
 • Kostumizim i limituar i URL-ve
 • Reklama
 • Suport i Limituar
 •  
Regjistrohu Falas

Profesional

€ 1.99
 • Karakteristika PREMIUM
 • Costum Splash Pages
 • Costum Maskime
 • Ndjekja e ngjarjeve
 • URL pa kufi
 • URL të llojllojshme
 • Të dhënat e eksportit
 • Jo Reklama
 • Full Support
Blej PRO

Falas

Falas
 • Tipare Fillestare
 • Redirektim Fillestar
 • 20 URL lejohen
 • Kostumizim i limituar i URL-ve
 • Reklama
 • Suport i Limituar
 •  
Regjistrohu Falas
Ruaj 58%

Profesional

€ 9.99
 • Karakteristika PREMIUM
 • Costum Splash Pages
 • Costum Maskime
 • Ndjekja e ngjarjeve
 • URL pa kufi
 • Kostumizim i limituar i URL-ve
 • Të dhënat e eksportit
 • Jo Reklama
 • Full Support
Blej PRO

Kontrolli i Linqeve

Kontrolli i Privacisë.

Menagjmenti i Linqeve

Kryefaqe e Fuqishme

Karakteristika PREMIUM

Statistikat

Kontrolli për secilën dhe gjithçka. Kontroll i plotë në lnqet tuaja

Me anëtarësimin tonë premium, do të keni kontroll të plotë në lidhjet tuaja. Kjo do të thotë që ju mund të ndryshoni destinacionin në çdo kohë që dëshironi. Shtoni, ndryshoni ose hiqni çdo filtër, në çdo kohë.


Tipare Premium , Vetëm Për Ty

Targeto Klientë

Cakton përdoruesit tuaj në bazë të vendndodhjes dhe pajisjes së tyre dhe i përcjell ato në faqe të specializuara për të rritur konvertimin tuaj.

Faqe e Personalizuar

Krijoni një webfaqe të personalizuar për të promovuar produktin ose shërbimin tuaj në ballë dhe të angazhoni përdoruesin në fushatën tuaj të marketingut.

Maskimet

Përdorni mjetet tona mbulesë për të shfaqur njoftime modeste në faqen e internetit të synuar. Një mënyrë e përsosur për të dërguar një mesazh tek klientët tuaj ose për të drejtuar një fushatë promovuese.


Ndjekja e ngjarjeve

Shto pikën tënde të porositur nga ofruesit si Facebook dhe gjurmët e ngjarjeve kur ato po ndodhin.

Aliases Premium

Si një anëtarësim premium, ju do të jeni në gjendje të zgjidhni një alias premium për lidhjet tuaja nga lista jonë e emërtimeve të rezervuara.

Robust API

Përdorni API-n tonë të fuqishëm për të ndërtuar aplikacione me porosi ose për të zgjeruar aplikacionin tuaj me mjetet tona të fuqishme.